Clubdagen

De Algemene Computerclub Hoorn organiseert al meer dan 30 jaar maandelijkse clubdagen. De clubdagen vinden plaats op iedere tweede zaterdag van de maand, behalve in juli en augustus.

Aanmelden
image

Wat kun je verwachten op een clubdag?

Locatie

Wij maken gebruik van ruimtes in wijkcentrum "de Cogge" in Zwaag (Hoorn). De entree vind je aan de zijkant van het gebouw.

Parkeren

In de directe nabijheid is ruim voldoende parkeergelegenheid. Op het parkeerterein van sporthal de Opgang kun je gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Rondom de locatie zijn diverse bushaltes. Vanaf het treinstation Hoorn Centraal neem je bus 11 tot halte Zwaag - de Opgang.

Computerhulp

Wij helpen elkaar zo veel mogelijk en binnen de club is er zeer diverse expertise aanwezig. Om misbruik te voorkomen is computerhulp alleen beschikbaar voor clubleden.

Eten & Drinken

Koffie en Thee is verkrijgbaar tijdens de clubdagen (€ 1). Het wijkcentrum ligt direct naast een winkelcentrum met supermarkt en bakker.

Workshops

Workshops worden toegevoegd aan de club agenda en via e-mail aangekondigd aan onze leden. Deelname is niet verplicht en workshops gaan alleen door bij voldoende animo.

Leden

Een lidmaatschap geeft je gratis toegang tot onze clubdagen. Ook het gebruik van tafels, stroom en wifi is inbegrepen. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan wel even vooraf aan.

Deelnemer

Deelnemen aan een clubdag betekent dat je gebruik kunt maken van onze tafels, stroom en wifi. De ideale manier om het clubgevoel te ervaren.

Introducé

Wil je eens komen kijken hoe het is op onze clubdag? Dat mag altijd en is gratis. Wil je jouw computer mee nemen meld je dan aan als deelnemer.

image

1990

Jaar van oprichting

146

146

Team Members

1246

1246

Happy Customers

24341

Kopjes koffie geschonken (bij benadering :-))